Kippenhok aanbieding: Betty Cottage

Kippenhok Aanbieding Betty CottageTijdens het schrijven van mijn vorige bericht zag ik dat bij kippenhuis.nl het kippenhok Betty Cottage in de aanbieding is. Persoonlijk vind ik kippenhok Betty Cottage een prachtig kippenhok wat dit een perfect kippenhok aanbieding maakt. Ik vind het kippenhok betty cottage eindelijk een hok met fatsoenlijke afmetingen tegen een betaalbare prijs. Maar het moet gezegd worden… je moet er wel de ruimte voor hebben.

Het hok lijkt in verhouding wel iets duurder dan de andere Woodland hokken maar dat komt waarschijnlijk door de ingebouwde handigheden zoals de mestlade. Zelf heb ik eenmalig een Woodland kippenhok in elkaar mogen zetten en dit was zo gebeurd.

Kippenhok Aanbieding

Het is en blijft veel geld maar daarmee krijg je ook een hoop gemak. In het volgende kopje kun je alle extra’s van het kippenhok vinden. Ik durf zelfs te zeggen dat dit een geweldige kippenhok aanbieding is. Het hok wordt thuisbezorgd voor bijna niks en is ook gemakkelijk in elkaar te zetten.

Kippenhok betty cottage

  • Een uitschuifbare mestlade
  • Een loopplank
  • Drie zitstokken; 2 binnen en 1 buiten.
  • Meerdere toegangsdeuren
  • Maar liefst drie legnesten
  • Afsluitbaar nachthok

Dat is de complete lijst met ‘features” van de kippenhok aanbieding: Betty cottage. Een kippenhok dat ruim genoeg is om een flink toompje kippen in te houden. Door het verhoogde nachthok hebben de kippen meer dan een hele vierkante meter extra.

Direct naar de webwinkel www.kippenhuis.nl? Hier vind je het kippenhok Betty Cottage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *